Αργυρούν Ιωβηλαίον

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 25 ΕΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ 1986 – 2011
«ΒΡΑΔΥΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ»

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εστίας Κωνσταντινουπόλεως συνεχίζοντας πάντα με μεγάλη αφοσίωση στο ιερό καθήκον και σταθερή προσήλωση στον στόχο του να προσφέρει μια ζεστή και φιλόξενη στέγη, αλλά και μια αξιοπρεπή διαβίωση με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στους απόμαχους της ζωής συμπολίτες μας, επιθυμεί να απευθυνθεί για ακόμη μια φορά στα φιλάνθρωπα αισθήματα σας.

 

Γνωρίζοντας την αγάπη σας προς τον συνάνθρωπο, που πολλάκις έχετε αποδείξει στηρίζοντας διαρκώς και ποικιλοτρόπως το Γηροκομείο μας και τους σεβαστούς γέροντες που εκφράζουν με κάθε ευκαιρία τις θερμές ευχαριστίες και την βαθειά ευγνωμοσύνη τους για το έμπρακτο ενδιαφέρον σας, είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι θα συνδράμετε και πάλι το έργο που επιτελείται σε αυτή την φωλιά αγάπης.

 

Για τον θεάρεστο αυτό σκοπό, σας καλούμε να ενισχύσετε, ιδιαίτερα σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία, τις προσπάθειες των μελών του ΔΣ μας, των εργαζομένων αλλά και των εθελοντριών του Γηροκομείου μας, συμμετέχοντες οικογενειακώς αλλά και με συντροφιά φίλων, στην καθιερωμένη εκδήλωση μας «Βραδυά Γηροκομείου». Ιδιαίτερα φέτος με αφορμή το Αργυρούν Ιωβηλαίον  του Γηροκομείου, η βραδυά θα έχει έντονα πανηγυρικό χαρακτήρα και με μορφή «Barbeque Dinner» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 μμ, με εκλεκτά εδέσματα και ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον συμπολίτη μας τραγουδιστή Τέρρυ Χρυσό, στο δροσερό και φιλόξενο κήπο του Γηροκομείου, όπου θα γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 25 έτη από την λειτουργία του.

 

Η παρουσία σας θα δώσει ιδιαίτερη χαρά στους γέροντας αφενός και αφ’ετέρου  στους εργαζόμενους και τις εθελόντριες την ηθική ικανοποίηση που δικαιούνται.

 

Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε δικό σας μεταφορικό μέσο για να προσέλθετε,   το ΔΣ μας θα δρομολογήσει λεωφορείο για την μετάβαση και επιστροφή σας.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή και να προμηθευθείτε προσκλήσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στην Γραμματεία της Εστίας Κωνσταντινουπόλεως, καθ’ όλες τις εργάσιμες ημέρες, όπως επίσης και στα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου.

 

Με σκοπό την καλύτερη και αρτιότερη διοργάνωση της εκδηλώσεως ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία για δηλώσεις συμμετοχής, η Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου.

 

Σας ευχαριστούμε προσβλέποντες στην ευγενική και πρόθυμη ανταπόκριση σας.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της “ΕΣΤΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ”

Post Tagged with