Μουσική εκδήλωση με την επίσκεψη της Ένωσης Κωνσταντινοπολιτών, Νέου Κύκλου Κωνσταντινοπολιτών και Συλλόγου Απελαθέντων Ελλήνων εκ Τουρκίας

Την Παρασκευή 17 Μάιου επισκέφθηκαν το γηροκομείο μας η Πρόεδρος κα Αναπλιώτη και μέλη του Δ.Σ. της ΄Ενωσης Κωνσταντινοπολιτών, μέλη του Νέου Κύκλου Κωνσταντινοπολιτών και μέλη του Συλλόγου Απελαθέντων Ελλήνων εκ Τουρκίας οι οποίοι φρόντισαν να διασκεδάσουν τους φιλοξενούμενους μας  με μουσική και τραγούδια από την γνωστή ορχήστρα <ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ>. Παράλληλα προσέφεραν απογευματινά εδέσματα με αναψυκτικά σε όλους τους παρευρισκόμενους. Η ατμόσφαιρα της μεγάλης αίθουσας του ιδρύματος εμπλουτίσθηκε από έντεχνη μουσική και γνωστά αγαπημένα τραγούδια σκορπίζοντας κέφι και διασκέδαση στους θαμώνες, επισκέπτες και εργαζόμενους του γηροκομείου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εστίας Κωνσταντινουπόλεως ευχαριστεί θερμά τα τρία προαναφερόμενα Σωματεία για την πολύ ευγενική και συνάμα σημαντική προσφορά τους, ενώ παράλληλα ευχαριστεί και συγχαίρει την πενταμελή ορχήστρα μουσικών <Μουσικοί της Πόλης> για την πολύ ευχάριστη μουσική βραδιά που προσέφεραν στους φιλοξενούμενους μας.