Οργάνωση γεύματος στο ΜΕΖΕΔΟΦΩΝΟ από την ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Web Radio

Την Κυριακή 27/11, το μεσημέρι, στο μεζεδοπωλείο το <Μεζεδόφωνο> (Κουκάκι), ο κος Σπύρος Μαυρομμάτης, ιδιοκτήτης του <Μουσικοθεραπεία web radio>, οργάνωσε γεύμα με ζωντανή μουσική, με στόχο την στήριξη της Εστίας Κωνσταντινουπόλεως. Στο γεύμα συμμετείχαν συνεργάτες του μουσικού σταθμού μετα των οικογενειών τους, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εστίας μετα των οικογενειών τους καθώς και πολλές οικογένειες  φίλων  αμφοτέρων. Παρέα μουσικών συνεργάτες του σταθμού, οι οποίοι προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς, διασκέδασε τους παρόντες  με Ελληνικά διαχρονικά τραγούδια και αύξησε το κέφι με άφθονο γέλιο και χορό, σε  μια ήδη χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εστίας Κωνσταντινουπόλεως ευχαριστεί από καρδιάς τον οργανωτή της συγκέντρωσης, κ.Σπύρο Μαυρομματη και την <Μουσικοθεραπεία web radio>, ο οποίος εδώ και 2  χρόνια, προσπαθεί,   μέσω του σταθμού του και με τα μέσα Κοινωνικής δικτύωσης, να προβάλλει σε ευρύτερο κοινό, το έργο της Εστίας και να αυξήσει τους υποστηρικτές, δωρητές και φίλους του Φιλανθρωπικού μας Ιδρύματος. Ευχαριστούμε επίσης  την ομάδα μουσικών

ΖΑΧΑΡΙΑ ΜΠΑΣΙΑ   (κιθαρα τραγούδι)

ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ  (κιθαρα τραγούδι)

ΛΕΟΝΑΡΔΟ ΜΑΓΕΙΡΟ  (κιθαρα τραγούδι)

ΚΥΡΙΑΚΟ ΙΣΙΛΑΚΟΓΛΟΥ  (μπουζούκι τραγούδι)

ΚΛΕΙΩ ΧΑΒΓΙΕ  (τραγούδι)

για την σημαντική προσφορά τους, καθώς και τον κ. Βαγγέλη Μπούρα (ιδιοκτήτη του <Μεζεδόφωνο>) για την  άψογη περιποίηση  και την αποκλειστικότητα που προσέδωσε στο γεύμα.