Ο Δήμαρχος Σαρωνικού έκανε πράξη τις υποσχέσεις του

Όπως είχαμε αναφερθεί σε προγενέστερη ενημέρωση, ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης, μαζί με τους συνεργάτες του, συνοδεία του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας της Παλαιάς Φώκαιας κ. Νάσου Παπουτσή επισκέφθηκε το γηροκομείο μας, όπου μετά από την σχετική ξενάγηση στους χώρους και συνομιλία με τους φιλοξενούμενους μας, ενδιαφέρθηκε για την πορεία του ιδρύματος και ενημερώθηκε για τα διάφορα προβλήματα που μας απασχολούν. Στις αναφορές που του έγιναν, επισημάνθηκε το μεγάλο κόστος στις πάγιες δαπάνες χρέωσης των δημοτικών τελών και της ύδρευσης. Στο πέρας της συνάντησης μας, είχε υποσχεθεί ότι θα προσπαθήσει στο μέτρο του δυνατού να ικανοποιήσει τα αιτήματα μας.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο κ. Σωφρόνης, έκανε πράξη την υπόσχεση του, προσφέροντας ικανές μειώσεις στα προαναφερόμενα κοστολόγια και υλοποίησε αιτήματα μας που χρονολογούνται εδώ και δεκαετίες. Με την κίνηση αυτή, ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σαρωνικού, έγιναν αρωγοί στο κοινωνικό έργο που προσφέρει η Εστία Κωνσταντινουπόλεως ενώ παράλληλα απέδειξαν ότι οι δημότες μπορούν να ελπίζουν θετικά αποτελέσματα από τις εξαγγελίες και υποσχέσεις των.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Σαρωνικού και τους συνεργάτες του, για την στήριξη προς το γηροκομείο μας και εύχεται καλή συνέχεια με επιτυχίες στο έργο τους.