Πασχαλινή επίσκεψη της Γενικής Πρόξενου κας Oya Yazar

Η Γενική Πρόξενος της Τουρκίας κα Oya Yazar συνοδεία του συνεργάτη της κ. Oguz Kosker επισκέφθηκαν το γηροκομείο μας το απόγευμα της Παρασκευής 3 Μαΐου για να ευχηθούν τα Χρόνια Πολλά στους φιλοξενούμενους μας. Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εστίας Κωνσταντινουπόλεως τους υποδέχθηκε ο κ. Γ. Κεσκινογλου ο οποίος τους ευχαρίστησε για την ευγενική και συνάμα τιμητική αυτή ενέργεια τους. Οι επισκέπτες συνομίλησαν με όλους τους φιλοξενούμενους, τσούγγρισαν αυγά μαζί τους, εντυπωσιάσθηκαν από την εξαιρετική όπως την χαρακτήρισαν ατμόσφαιρα και τον Πασχαλινό διάκοσμο της αιθούσης, επισκέφθηκαν τους κλινήρης στα δωμάτια των και αποχώρησαν μετά από περίπου δίωρη παραμονή στο γηροκομείο μας. Η επίσκεψη της κας Yazar και γενικά η πολύ ανθρώπινη και ζεστή συμπεριφορά της, χαροποίησε για μία ακόμη φορά τους φιλοξενούμενους μας οι οποίοι  εξέφρασαν τον ενθουσιασμό των ποικιλοτρόπως.

Εκτός του κ. Κεσκίνογλου παρόντες από το Δ.Σ. ήταν η κα Λ. Χρυσανθίδου, ο κ.Γ. Φρούσης και ο κ. Αντώνης Βεντούρης ο οποίος φρόντισε -όπως πάντα – την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εστίας Κωνσταντινουπόλεως ευχαριστεί θερμά την κα Oya Yazar για την πρωτοβουλία της, την αγάπη το ενδιαφέρον και την στήριξη που έμπρακτα αποδεικνύει προς τους φιλοξενούμενους μας.

Πασχαλινή επίσκεψη της Γενικής Πρόξενου κας Oya Yazar