Τα Κάλαντα Χριστουγέννων στο Γηροκομείο μας 2023

Οι ένοικοι του Γηροκομείου μας, το Σάββατο 23/12/2023, βίωσαν ένα εξαιρετικό απόγευμα με κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, με όμορφα παραδοσιακά Ελληνικά τραγούδια από πολυμελή χορωδία του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Οικισμού Εκτελωνιστών Αλίμου και του Μορφωτικού Συνδέσμου το 7ο Μακροχωρίου.

Η εκδήλωση, είχε εκτός των άλλων, σύμμαχο τις ειδυλλιακές καιρικές συνθήκες, για την χειμερινή περίοδο.

Ο Προέδρος του Γηροκομείου κ.Γ. Κεσκίνογλου ευχαρίστησε τους δύο Συλλόγους για την «ανεκτίμητη» όπως  αποκάλεσε προσφορά τους, καθότι προσφέρουν μια ανάσα χαράς & ψυχαγωγίας και διασκέδασης στους φιλοξενούμενους μας, που τόσο ανάγκη έχουν, σε μια περίοδο υποχρεωτικής & παρατεταμένης απομόνωσης.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβαν Ο Προέδρος του Συλλόγου «Το έβδομο Μακροχωρίου» κ.Αλεξης Αγραφιάδης και η Αντιπρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Οικισμού εκτελωνιστών Αλίμου  κα Βικτωρία Μαραγκάκη, οι οποίοι  ευχαρίστησαν για την υποδοχή που τους έγινε, δήλωσαν πολύ χαρούμενοι που εισπράττουν την ικανοποίηση των γηροκομουμένων, υποσχέθηκαν να επανέλθουν σύντομα, ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα και τον νέο χρόνο με υγεία και άφθονες χαρές.

Εκ μέρους των φιλοξενουμένων τον λόγο έλαβε η κα Ζωή Κακλαμάνη η οποία ευχαρίστησε τους επισκέπτες για την προσφορά τους, δήλωσε πολύ ικανοποιημένη για τις ευχάριστες στιγμές που βίωσαν και για την χαρά που  ένιωσαν η οποία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων των συγκατοίκων της.

Με την άφιξη τους, μέλη των δύο συλλόγων, προσέφεραν διάφορα δέματα για αξιοποίηση από τους γηροκομούμενους ως μικρογεύματα και για συνοδευτικά του καφέ. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εστίας Κωνσταντινουπόλεως ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Συνδέσμου το 7ο Μακροχωρίου κ. Αλέξη Αγραφιάδη, την κα Βικτωρία Μαραγκάκη Αντιπρόεδρο του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Οικισμού εκτελωνιστών Αλίμου, τον κ.Κωσταντίνο Χανάζογλου Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Μακροχωρίου, ο οποίος υπήρξε ο συνδετικός κρίκος για την εκδήλωση, τα μελή της υπέροχης χορωδίας με την «Μαέστρο»  κα Ελεονώρα Ζαχαριά, την τραγουδίστρια με την μελωδική φωνή κα Ροδή Τομουρτζούγκιουλ, όλα τα μέλη των Δ.Σ. αμφοτέρων των συλλόγων,  όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, για την επιλογή  των να προσφέρουν χαμόγελο, ελπίδα, στιγμές χαράς στους θαμώνες του γηροκομείου στην συνεχιζόμενη δύσκολη περίοδο απομόνωσης που βιώνουν και να στηρίξουν το επιτελούμενο Κοινωνικό έργο.

Τα Κάλαντα Χριστουγέννων στο Γηροκομείο μας 2023