Το Σωματείο με την επωνυμία «ΕΣΤΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ» το οποίο εδρεύει στο Π. Φάληρο Αττικής (οδ. Αμφιτρίτης αρ. 28) και εκπροσωπείται νόμιμα παρά του Προέδρου αυτού, Κου Ιωάννη Κεσκίνογλου, ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ διά του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα αυτού και κατ’ εφαρμογή του καταστατικού, όλα τα μέλη, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή, 09/02/2025 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Π. Φαλήρου, Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος (Δημαρχείο Π. Φαλήρου, 3ος όροφος), με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα κατωτέρω:
- Εκλογή Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης.
- Ανάγνωση και επικύρωση Πρακτικών της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης.
- Ανάγνωση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου.
- Ανάγνωση του Ισολογισμού της χρήσης που έληξε.
- Ανάγνωση της Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής.
- Πώληση ακινήτων.
- Απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου.
- Ανάγνωση και έγκριση του Προϋπολογισμού της νέας χρήσης.
- Προτάσεις και Επερωτήσεις.
- Εκλογή Εφορευτικής επιτροπής.
- Εκλογή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Καλούνται τα τακτικά μέλη του Σωματείου να υποβάλλουν υποψηφιότητα με έγγραφη δήλωση τους προς τον Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ. τουλάχιστον τέσσερις (4) ημέρες πριν από την συνεδρίαση της Γ.Σ. κατά τη διάρκεια της οποίας πρόκειται να λάβουν χώρα οι αρχαιρεσίες, ήτοι έως την 4η Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 10:00 π.μ. Οι δηλώσεις για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την εκλογή μελών του Δ.Σ. ή της Εξελεγκτικής επιτροπής θα υποβάλλονται αποκλειστικώνς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδριμείου στο estiiakonstantinoupoleos@gmail.com ή μέσω συστημένης επιστολής. Και στις δύο περιπτώσεις ο αποστολέας θα μεριμνήσει να έχει παραληφθεί από τον Γ.Γ. το αργότερο έως την άνω τεθείσα προθεσμία.
Κάθε παριστάμενο τακτικό μέλος δύναται με γραπτή εξουσιοδότηση, η οποία θα έχει θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής του εξουσιοδοτούντα (από Δημόσια επιφορτισμένη προς τούτο Αρχή ή μέσω του gov.gr) και η οποία υποβάλλεται προς έλεγχο κατά την έναρξη της συνεδριάσεως της Γ.Σ. των αρχαιρεσιών, στον προεδρεύοντα αυτής, να αντιπροσωπεύσει έναν ταμειακώς τακτοποιημένο απόντα.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 8 του Καταστατικού τα μέλη μπορούν να λάβουν μέρος στην Γενική Συνέλευση και έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, μόνον εφ’ όσον έχουν τακτοποιημένες τις ταμειακές υποχρεώσεις τους στο Σωματείο.
Στην περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία κατά την άνω Συνεδρίαση, η Γ.Σ. κατ’ εφαρμογή του καταστατικού συνέρχεται άνευ νέας προσκλήσεως στον ίδιο χώρο, την 16ηΦεβρουαρίου του έτους 2025, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ. και με τα ίδια ως άνω θέματα, οπότε θεωρείται ότι βρίσκεται σε απαρτία με οποιοδήποτε αριθμό ταμειακώς ενήμερων τακτικών μελών.
Π. Φάληρο, 26/11/2024
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΣΚΙΝΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
